Het bedrijf SteenGoed Taxaties – Voor al uw taxaties! 

SteenGoed Taxaties is gespecialiseerd in hoogwaardige woningtaxaties. Zij hechten grote waarde aan kwaliteit en efficiëntie. Met hun deskundig advies en uitstekende service ontzorgen zij u volledig bij elk taxatievraagstuk. SteenGoed Taxaties staat bekend om hun snelle werkwijze zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

SteenGoed Taxaties voert taxaties uit voor diverse woningtypen, waaronder bestaande bouw, nieuwbouw en verhuurde woningen. Hun kantoor is gevestigd op een strategische locatie in Amsterdam, in het hart van het Amstel Business Park/Amstelkwartier. Hun werkgebied strekt zich uit over de metropool Amsterdam, evenals Haarlemmermeer, de Ronde Venen en omliggende gebieden.

Met een straal van 20 km vanaf hun vestiging zijn zij in staat om woningtaxaties uit te voeren. Voor woningen binnen Amsterdam geldt een maximale afstand van 10 km vanuit het Amstel Business Park/Amstelkwartier. Dit betekent dat zij actief zijn in heel Amsterdam en omstreken, dankzij hun strategische ligging.